Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Futóversenyt rendeznek a kőbányai föld alatti labirintusban.

Futóversenyt rendeznek a kőbányai föld alatti labirintusban.

Futóversenyt rendeznek a kőbányai föld alatti labirintusban. Február 27-én, szombaton minden korosztályt várnak az egyedülálló hazai föld alatti élményfutásra.

Tarlós István főpolgármester az elmúlt időszakban sokszor kijelentette, hogy egy nagyváros nem arra való, hogy ott állandóan futóversenyek miatt korlátozzák a közlekedést.

A Főpolgármester az elmúlt időszakban sokszor kijelentette, hogy egy nagyváros nem arra való, hogy ott állandóan futóversenyek miatt korlátozzák a közlekedést. A főpolgármesteri koncepciónak tehát tökéletesen megfelel a föld alatti futóverseny, amely nem öldöklő verseny, hanem egy különleges hangulatú családi program, szórakoztató futás -"Runtertainment" - ahol a pincerendszerben egészen extrém díszletek között lehet futni. 


A különleges helyszín a sörgyár raktára volt, de az elmúlt évtizedekben forgattak itt filmet, termeltek gombát, szerveztek kerékpáros versenyt is - olvasható a szervezők közleményében. Az alagútrendszerben különféle hangulatú termeket rendeznek be, amelyek a futóknak különleges élményt jelentenek, felidézve a régi szellemvasutak hangulatát, annyival kiegészítve, hogy itt a résztvevők - egyéni futók, baráti társaságok, családok, egy könnyed sporteseményen vesznek részt.

Forrás:
inforadio.hu