Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Terence Hill és Kabir Bedi lesz Guido és Maurizio De Angelis budapesti koncertjének sztárvendége

Terence Hill és Kabir Bedi lesz Guido és Maurizio De Angelis budapesti koncertjének sztárvendége február 16-án

Pompás hír a Bud Spencer és Terence Hill-filmek rajongóinak.

Terence Hill és Kabir Bedi lesz Guido és Maurizio De Angelis budapesti koncertjének sztárvendége február 16-án a Papp László Sportarénában. Az olasz zeneszerző testvérpár legutóbb két éve lépett fel a magyar fővárosban.

Guido és Maurizio De Angelis nevét a Bud Spencer és Terence Hill rajongók bizonyára jól ismerik, hiszen az olasz testvérpár jegyzi népszerű filmjeik jelentős részének muzsikáját.

Akárcsak a Sandokan-sorozat zenéje, amelyet szintén a szerzőpáros jegyez.

Február 16-án Terence Hill és Kabir Bedi is vendége lesz a budapesti koncertjüknek a Papp László Sportarénában.

Két éve már felléptek Budapesten, Guido De Angelis azt ígéri: ezúttal is eljátsszák a legnépszerűbb számokat. A zeneszerző az InfoRádiónak adott interjújában mesélt a kezdetekről is.

"A bátyámmal volt egy zenekarunk. Alkalmi szerződésekkel muzsikáltunk számos ismert olasz énekessel, mígnem egyszer a híres olasz színésszel, Nino Manfredivel készítettünk egy közös felvételt. Ő akkortájt vágott bele a rendezésbe, és minket kért fel az első filmje - A csoda, olasz módra - zenéjének megírására. Ez hihetetlen sikert aratott és lényegében elindított minket a zeneszerzői pályán."

Ezt követően találkoztak Bud Spencerrel és Terence Hillel, akikkel végül életre szóló szakmai kapcsolat és barátság fűzte össze őket.

"Rengeteg vicces helyzetet éltünk át együtt és a közös munka igazán jó mulatság volt.

Terence Hill-lel a mai napig rendszeresen beszélünk, néha együtt ebédelünk, és bár például Kabir Bedi a világ másik végén él, olykor felhívjuk egymást telefonon, mondhatom, hogy igazán jóban maradtunk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy így együtt állunk majd a színpadon Budapesten. Olyan lesz ez, mintegy családegyesítés.

A koncerten eljátsszák a legismertebb dalokat: a Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és bal keze, a Banános Joe és a Zorro muzsikája is felcsendül majd - tette hozzá Guido De Angelis.

"Végül összesen több mint 200 filmhez komponáltunk zenét szerte a világban."

A budapesti koncerten a dalokat a szerzők és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikus zenekari kísérettel hallhatja a közönség.