Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Újabb lakásokba kerülhetnek ingyenes szén-monoxid-érzékelők

Újabb lakásokba kerülhetnek ingyenes szén-monoxid-érzékelők

Országosan évente átlagosan 400 esetben riasztják a katasztrófavédelem tűzoltóegységeit szén-monoxid-mérgezéssel összefüggő esethez.

A tragédiák szén-monoxid-érzékelő felszerelésével kerülhetőek el.

Az önkormányzat célja, hogy minden önkormányzati bérlakásban legyen érzékelő (értelemszerűen a távfűtéses illetve passzívház lakások kivételével), a lakók biztonsága érdekében . Ezért a kerületi Közszolgáltató tavaly közel 15 millió forint értékben vásárolt szén-monoxid-érzékelőt a bérlakásokban élők számára. 2019-ben is folytatják a programot, újabb lakásokba kerülhetnek ilyen műszerek.

Első körben a 100 százalékban önkormányzati tulajdonú házak lakásait szerelik fel a mérőkkel, majd azok a bérlakások jönnek, melyek nem 100 százalékban önkormányzati tulajdonú házban vannak. 

A Honeywell XC 70 típusú érzékelők ütemezett kiosztását a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. végzi a Béke utcai székhelyen és a Lehel Csarnokban működő ügyfélszolgálatokon. Az érintett lakók írásban kapnak értesítést arról, hogy mikor tudják a készülékeket átvenni az ügyfélszolgálatok valamelyikén. Az átvételhez érvényes gázszolgáltatási szerződés vagy az utolsó havi gázszámla másolata kell (nem a befizetett csekk!).