Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Főpályaudvar lehet a Nyugatiból

Főpályaudvar lehet a Nyugatiból

Hamarosan megkezdődik a Keleti és a Nyugati pályaudvar épületeinek korszerűsítése, ám ennél komolyabb átalakítás készülődik: egy korszerű, átmenő főpályaudvar létesítésének előkészítése már folyamatban van.

Ez a Nyugati pályaudvar lehet majd, a Déli és a Nyugati pályaudvart a földfelszín alatt köthetik össze - írja a Magyar Idők.

Már évek óta szó van arról, hogy a budapesti fejpályaudvarokat úgy szervezzék újra, hogy átmanú forgalmú pályaudvarokat hoznak létre, ezzel gyorsulna a vonatforgalom, kényelmesebbé válnának az átszállások, és a fejpályaudvarok átalakítása révén értékes fejlesztési terület is felszabadulhat (pl. a Déli esetében).

A Magyar Idők azt írja,a Déli és a Nyugati pályaudvar felszín alatti összekötésével átmenő forgalmú főpályaudvar jöhet létre a berlini, bécsi főpályaudvar mintájára.

A koncepció előkészítése a megvalósíthatósági tanulmány megrendelésével már elkezdődött.

Ezen kívül a lap felidézi, hogy hamarosan megkezdődik a Keleti és a Nyugati pályaudvarok épületeinek a felújítása, új várótermek létesülnek, korszerű tájékoztató rendszerekkel, pénztárakkal és a történelmi épületek kívül-belül megújulnak.