Budapesti imázsfilm lett Ellie Goulding új klipje

 Budapesti imázsfilm lett Ellie Goulding új klipje

A brit énekesnő többek között a Halászbástyánál, a Barokk kapunál, a Várkert Bazárnál és a Gellért Fürdőnél is feltűnik a fővárosunkban forgatott klipben.

Budapesti imázsfilmnek is beillene Ellie Goulding és Diplo új videoklipje, a Close To Me. Nem véletlenül: a magyar fővárosban forgatott klipet a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatta, azzal a céllal, hogy olyan fiatalokat is megszólíthasson, akiket a hagyományos marketingmódszerekkel nehéz elérni. A videoklipes szereplés a turisztikai reklámozás új trendje - írja a Kreatív Online.

Korábban az Imagine Dragons, valamint J Balvin is hasonló együttműködésben készítette el zenei videóját, előbbi Dubait, utóbbi pedig Mexikóvárost népszerűsítette. A mostani, az MTÜ és Ellie Goulding közötti együttműködés koordinátora a Universal Music Hungary kiadó volt. Az MTÜ fő célja a klippel az, hogy azokat fiatalokat szólítsa meg, akik elsősorban az online térben aktívak, és a hagyományos marketing módszerekkel nehéz őket elérni.

A klip magyarországi gyártócége az Admiral Film volt, akik segítették a külföldi ötletgazda csapat itthoni munkáját. A gyártást több hónapnyi előkészítő munka előzte meg, a forgatás pedig 3 napon keresztül zajlott.

 

Forrás:
infostart.hu