Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Nyomoz a rendőrség a BKV-s fakocka miatt

Nyomoz a rendőrség a BKV-s fakocka miatt

A rendőrség – a BKV feljelentése nyomán – megindította a nyomozást a BKV elhíresült fakocka-ügye miatt.

A BKV a múlt héten jelentette be, hogy hivatalból megteszi a feljelentést közérdekű üzem megzavarásának gyanúja miatt, mert nem tudják kizárni az idegenkezűséget, azaz hogy a fakockát nem direkt tették a felújított metrókocsi vezetősínébe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a BKV Zrt. feljelentése alapján – közölte sajtómegkeresésre a rendőrség.

A BKK kommunikációs osztálya azt mondta, hogy sem megerősíteni, se kizárni nem tudják az idegenkezűséget, azaz, hogy a felújított orosz metró ajtajának vezetősínébe valaki szánt szándékkal helyezte a fakockát, ami - megakadályozva az ajtó csukódását - a metrószerelvény forgalomból kivonását eredményezte. A vizsgálatok még folynak, és csak azok lezárása után tisztázódhatnak az ügy további részletei – tette hozzá a BKV.

Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatón mutatta fel a nevezetes fakockát. A főpolgármester szerint az eset nem véletlen, mert a kocka pont olyan, mintha oda faragták volna.
 
"A fakocka nem tréfadolog" – jelentette ki a főpolgármester sajtótájékoztatón.
 
Tarlós szerint az nem lehet, hogy a kocka valakinek a zsebéből kihullik, és pont oda esik, ahol az ajtó becsukódását akadályozhatja. Valószínűleg a csúcsforgalmat kihasználva, a cipőfűzőt kötögetve valaki elhelyezte oda, szögezte le a főpolgármester. Végül kijelentette: aki közérdekű üzemet megzavar, öt évig tartó büntetést kaphat. Már a sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a BKV vezérigazgatója hivatalból feljelentést tesz a fakocka ügyében.
 
Forrás:
index.hu