Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Mégsem zárt kapus az Újpest–Vasas rangadó

Mégsem zárt kapus az Újpest–Vasas rangadó

Bár a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy zárt kapus bajnoki mérkőzés megrendezésére kötelezte az Újpestet, a büntetést egész biztosan nem a hétvégi, Vasas elleni találkozón léptetik életbe.

A szövetségi tájékoztatás szerint minden fegyelmi határozatnak, amely ilyen büntetést tartalmaz, jogerőre kell emelkednie ahhoz, hogy végrehajtható lehessen.

„A FEB az Újpest–FTC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolói részéről jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, rasszista megnyilvánulásért (több alkalommal is „huhogtak” az ellenfél színes bőrű játékosának labdaérintésénél), valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 600 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a nézők nélküli, zárt sportrendezvényben történő mérkőzésrendezést egy soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre” – állt a szövetség közleményében.

Ez a büntetés csak a fellebbezési határidő leteltével hajtható végre – ha nem lesz fellebbezés. Ha lesz, akkor a jogerőre emelkedés időpontja dönt, de ez a másodfok döntésétől függően hetekig, hónapokig is elhúzódhat.

„Tekintettel arra, hogy a határozat csütörtökön kerül kézbesítésre, onnan számolva 15 nap a legkorábbi időpont (augusztus 11.) a jogerőre emelkedésre. Vagyis legkorábban az augusztus 19-i Újpest–DVTK mérkőzésen lehetséges a zárt kapu” – fogalmazott közleményében az MLSZ.

Forrás:
nepszava.hu