Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt Budapesti honlapja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Digitális BKK bérlet akár egy hét múlva!

Digitális BKK bérlet akár egy hét múlva!

A vizes vébére időzítve, a július 10-én kezdődő héten tervezi bevezetni a BKK az új online jegyértékesítési rendszerét, tudták meg sajtóéertesülések.

A BKK a jövő hét közepétől megkezdi a napi- és hetijegyek, valamint a bérletek online értékesítését. 

Ha valaki a neten regisztrál, és megvásárolja a bérletét, akkor mobiltelefonon tudja bemutatni az ellenőrnek.  Most folyik a rendszer utolsó tesztelése, az indulás július 13–14. körül várható.

A jegyek, bérletek internetes vásárlásához az utasoknak regisztrálniuk kell egy honlapon az igazolványukat , ami lehet személyi vagy diákigazolvány, jogosítvány, útlevél, ugyanúgy, mint a papír alapű bérlet vásárlásánál, ehhez kapcsolódik a megvásárolt jegy vagy bérlet. A megvásárolt jegyeket, bérleteket az utasok később a telefonjukon tudják megjeleníteni az erre szolgáló internetes felületre csatlakozva. Az ellenőrzéskor ezt kell felmutatni - írja a portál. 

A jegy használatához aktív internet-kapcsolat szükséges (ez gond lehet olyan előfizetéseknél, ahol a havi adag elhasználása után egyáltalán nincs mobilnet-hozzáférés) és a kijelzőn zöld alapon jelenik meg egy kis jármű, ha érvényes a bérletünk, az ellenőrök elsősorban innen tájékozódnak majd. E mellett az applikáció egy QR kódot is készít (mint a képen), ez tartalmazza a fontos adatokat, mint az igazolvány száma, az utas neve, a megvásárolt bérlet adatai. 

Ez a kód lesz később alkalmas arra, hogy teljes biztonsággal, és gyorsan és automatikusan tudják ellenőrizni a jegyeket, bérleteket, ha az ellenőrnél, a busz első ajtajánál, a metró beléptetőnél lesz majd ilyen kód-olvasó ketyere.

Forrás:
ittlakunk.hu